Tuinonderhoud – Yannis De Graef

Tuinonderhoud

Aanbod:

 • Algemeen tuinonderhoud
  Aanplantingen, snoeiwerken en boomverzorging
 • Tuinontwerp en realisatie
 • Inheems biotoopbeheer
  Biotooptuinen gericht op de bescherming en instandhouding van inheemse planten en dierenbestanden.
 • Prairietuinen en wilde bloemenweides
 • Groendaken
 • Verticaal groen : exterieur en interieur
 • Interieurbeplanting
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Visie

Duurzaam: Het tuinwezen benaderd vanuit duurzaamheid en ecologie. Pesticidevrij tuinieren gericht op biodiversiteit en inheemse fauna en flora.

Zeer klantgericht: Projecten volledig afgestemd op de individuele noden en budgetten van de klant. Dus zeker ook mogelijkheden voor minder kapitaalkrachtigen.

Sociaal: Mensen en vooral kinderen betrekken en sensibiliseren omtrent het belang en de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een eigen stukje groen.

Vernieuwend en eigentijds: Inspelend op de tijdsgeest, zowel maatschappelijk als milieugericht.

Ethisch: Ethisch verantwoord ondernemen door eigen waarden en normen te blijven hanteren. Ook wanneer dit ten koste gaat van winst en opportuniteiten.

Yannis De Graef – Tuinonderhoud

Yannis had reeds van kinds af aan door waar zijn passie lag. De interesse voor natuur en meer bepaald de plantenwereld in de ruimste zin heeft hem nooit meer gelost. Na zijn studies aan het Provinciaal Instituut voor Tuinonderwijs heeft hij voor verschillende bedrijven in de sector gewerkt om uiteindelijk toch zijn droom waar te maken. Een eigen bedrijf in tuinonderhoud op de manier die hem het meest aan het hart ligt.

Tuinonderhoud Yannis

Home   Collega’s

Een tuin zonder uitgebloeide bloemen, onkruid of uit de kluiten gewassen planten. Tuinonderhoud is onvermijdelijk als u de eigenaar bent van een tuin. Het onderhouden van een tuin kost veel tijd waardoor het er in ons drukke leven al snel bij in schiet. Herkent u dit? Schakel dan een tuinman in voor het onderhoud van uw tuin. De kosten van tuinonderhoud zijn afhankelijk van de hoeveelheid onderhoud die de tuin nodig heeft en de daarmee gepaarde werkzaamheden. Ook de inrichting en de grootte van uw tuin spelen hier een grote rol in. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijzen die een hoveniersbedrijf hanteert voor het tuinonderhoud.